[Afisz. Incipit] Komitet Obywatelski w Sopocie. Piątek, 28 czerwca ... Manifest Narodowy przemawia: Kazimierz Rusinek. (PPS, 1946)
Afisz informujący o spotkaniu z Kaziemirz Rusinek na sopockim molo 28.06.1946 r.