[Ulotka. Incipit] Muzeum Narodowe w Gdańsku uprzejmie zaprasza na otwarcie ... wystawy Motywy morskie w twórczości malarzy wybrzeża ... / Muzeum Narodowe w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1980)
Ulotka informująca o otwarciu wystawy z okazji Dni Morza 24.06.1980 w oliwskim Pałacu Opatów.