[Afisz. Incipit:] W dniu 12 listopada, ... Opowieść dawnych lat ... / Odział Krakowski Związku Zawodowego Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1937)
Afisz informujący o wieczorze 12.11.1937 r. w sali Uniwersytetu Jagiellońskiego.