[Afisz. Incipit:] W dniu 12 listopada, ... Opowieść dawnych lat ... - Związek Zawodowy Literatów Polskich. Oddział (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1937)
Afisz informujący o wieczorze 12.11.1937 r. w sali Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Keywords: Uniwersytet Jagielloński -- 1900-1945 -- druki ulotne; Afisze -- 1900-1945.