Ex Libris Galambos Ferenc / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1956)
W prostokątnym obramowaniu na skale w morzu siedzi naga kobieta z książką w ręku, u góry leci ptak z listem, napis: Ex Libris Galambos Ferenc.