Ex Libris Galambos Ferenc - Drahos, Istvan (1895-1968).; Galambos, Ferenc (1910-1988). (1956)
W prostokątnym obramowaniu na skale w morzu siedzi naga kobieta z książką w ręku, u góry leci ptak z listem, napis: Ex Libris Galambos Ferenc.
Na odwrocie nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w