[Portret kobiety] - Witz, Ignacy (1919-1971). ([Warszawa], 1945)
Przedstawia portret siedzącej młodej kobiety z dzbanem.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora. Tutuł nadany przez katalogera.
Keywords: Akwarela -- 20 w