[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie ustawy z dnia 21. II. 1935 r. o zapobieganiu chorobom zakaźnym ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz władz miasta z treścią zarządzenia z 15.03.1949 r.