[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Starogradzie Gd. ... w sprawie dokonania podziału miast ... na okręgi wyborcze ... / Michał Kaczan. - Kaczan, Michał ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego wyborów do Miejskich Rad Narodowych 7.02.1961 r.