Ex Libris Ali Vogel De Waal - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Vogel de Waal, Ali. ([Gdynia, 1988)
Na tle kolczastych gałązek siedzi ptaszek. Niżej herb i napis: Ex Libris Ali Vogel De Waal. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
52 ekslibrisy rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 1988