Krytyczna praca socjalna: wybrane konsekwencje teoretyczne i praktyczne / Mariusz Granosik. - Granosik, Mariusz
Słowa kluczowe: krytyczna praca socjalna, teoria krytyczna, praca społeczna, Foucault, rządomyślność.