Ex Libris Johan H. A. Jansen [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia zadaszenie, w środku napis: "Alt Under Ėt Tag" 14 Internationalte Ex Libris-Kongres Helisngør Danmark 1972, u dołu napis: Ex Libris Johan H. A. Jansen. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.