[Afisz. Incipit] Widowisko baletowe wg Baśni Grimma Królewna Śnieżka ... / Teatr Muzyczny w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1974)
Afisz informujący o wydarzeniu w dniach 14-17 i 29-30 czerwca oraz 2-3 lipca 1974 r. w Operze Leśnej w Sopocie. Wykonawcy: libretto Witold Borkowski i Stanisław Piotrowski, muzyka Bohdan Pawłowski, choreografia Witold Borkowski, scenografia Roman Bubiec, kierownik muzyczny Wiesław Suchoples.