[Afisz. Incipit] Widowisko baletowe wg Baśni Grimma Królewna Śnieżka ... - Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1974)
Afisz informujący o wydarzeniu w dniach 14-17 i 29-30 czerwca oraz 2-3 lipca 1974 r. w Operze Leśnej w Sopocie. Wykonawcy: libretto Witold Borkowski i Stanisław Piotrowski, muzyka Bohdan Pawłowski, choreografia Witold Borkowski, scenografia Roman Bubiec, kierownik muzyczny Wiesław Suchoples.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.