Uwaga! Przechodzenie pod przenoszonym ładunkiem grozi śmiercią lub kalectwem ([S.l. : s.n.], 1953)
Przedstawia drewniane belki przenoszone przez dźwig.
Na plakacie data druku: 19 XI 1953 r.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty