Dwadzieścia lat - Kuźma, Mirosław (1965- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1997)
Broszura z okazji 20-lecia Międzynarodowej Wystawy Satyrykon. Zawiera wspomnienia i prace uczestników imprezy: Mirosław Kuźma, Robert Szecówka, Antoni Chodorowski, Zbigniew Jujka, Marek Polański, Jerzy Flisak, Maciej Kostun, Walter Hanel, Sławomir Magala, John Lent, Leszek Hermanowicz, Zygmunt Januszewski, Andrzej Waligórski, Zdzisław Smektała, Henryk Sawka, Jan Bazyl Lipszyc, Andrzej Legus, Wojciech Mazurkiewicz, Jacek Frankowski, Dieter Burkamp, Ferdynand B. Ruszczyc, Gerhard Gepp, Zenon Porzucek, Michał Zlatkowski, Sławomir Burzyński, Henio Cebula.
Data wydania ustalona na podstawie https://satyrykon.pl/historia/.
Keywords: 1901-2000; 1989-2000; Konkursy i festiwale artystyczne; Grafika polska; Satyra; Karykatura; Humor rysunkowy; Wystawy sztuki; Legnica (woj. dolnośląskie); Druki ulotne