Romantißcher Abend / Kunstverein Danzig. ([s.n., 1926)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 12 kwietnia 1926 r.