[Afisz. Incipit] Zawody piłki nożnej o wejście do klasy wojewódzkiej pomiędzy W.K.S. Kwidzyń - Z.K.S. Budowalni Elblag. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu 05.07.1951 r. w Elblągu na Stadionie Agrykola.