Wygrajmy przyszłość Polski : Lech Wałęsa / Wesołowski, Krechowicz. - Wesołowski, Ryszard ( -2004?) (Sztab Wyborczy Lecha Wałęsy, 1990)
Karta pocztowa ze zdjęciem Lecha Wałęsy z okresu kampanii prezydenckiej w 1990 r.