Projekt socjalny w kształceniu do pracy socjalnej - refleksje nad działaniem / Magdalena Dymowska, Małgorzata Ciczkowska-Giedziun. - Dymowska, Magdalena
Słowa kluczowe: projekt socjalny, refleksyjny praktyk, kształcenie do pracy socjalnej.