[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu drugiej rejestracji mężczyzn rocznika 1931. (Kwidzyń : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia Kwidzyn 24.10.1950 r.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.