[Afisz. Incipit:] Koło Przyjaciół Czwartej Gdyńskiej Drużyny Harcerskiej ... urządza zabawę taneczną dla młodzieży szkolnej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w sali Domu Zdrojowego przy ul. Czołgistów.