Wystawa prac uczniów Państwowego Ogniska Plastycznego w Malborku. (Malbork : [s.n.], 1958)
Afisz inf. o wystawie 08.06-00.06.1958 r. w Państwowym Ognisku Plastycznym w Malborku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne