Freundliche Einladung zu einem [...] - Weinwetzel Rheinische Winzerstuben ([Gdańsk : s.n., 1935)
Druk z zaproszeniem do winiarni na Tischlergasse 38/39 (Stolarska).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.