Replika ze strony Hrabiów Wielkopolskich w sprawie o Ordynacyą Myszkowską w drodze Restytucyi in integrum. - Wielopolski, Aleksander (1803-1877) (s. n., 1827)
Stanowi część luźnych akt procesowych w sprawie sprzedaży dóbr z Ordynacji Myszkowskich.