Opis bibliograficzny - Część 4: Dokumenty ikonograficzne PN-N-01152-4 / Polski Komitet Normalizacyjny. (Polski Komitet Normalizacyjny, 2009)
Podano zasady sporządzania opisu bibliograficznego dokumentów ikonograficznych. Nie ma zastosowania do opisywania dok. oglądowych (projekcyjnych). Nie podano zasad dot. wyboru i formy hasła.