Hemofilia / Anna Klukowska. - Klukowska, Anna
Problemy dzieci z hemofilią, sytuacja szkolna dzieci z hemofilią, wspieranie rozwoju i leczenia uczniów z hemofilią, zasady postępowania i udzielania pomocy w przypadku wystąpienia krwawienia.