Loge Eugenia. : Festlied zum 12.December 1869. ([Gdańsk : s.n., 1869)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Pod tytułem autorzy pieśni (?) Von L. Böck und Maurer. Pod tekstem pieśni - Druck von Br. Groening.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty