Danzig - Lütcke, Willy (1905-1982) ([Miejsce nieznane] : [nakładem własnym autora], 1973)
Przedstawia widok na Śródmieście Gdańska od strony Motławy.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data, w lewym tytuł.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy