Ex Libris Galambos Ferenc di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1965)
Przedstawia czterech mężczyzn stojących tyłem i oglądających rysunki z aktami, zza ich pleców próbuje je obejrzeć naga modelka. Napis u góry: Ex Libris, u dołu na wstędze: Galambos Ferenc. Sygn. aut. i nr dzieła: 614 w obrębie kompoz.