Ex Libris Zdzisława Zabiełło / [Zofia Fijałkowska]. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) (1938)
W ozdobnym obramowaniu na płaszczu gronostajowym ukoronowana tarcza czteropolowa herbowa z herbami Topór i Lis, u góry po obu stronach snopki zboża. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Zdzisława Zabiełło.