Ex Libris Zdzisława Zabiełło - Fijałkowska, Zofia (1909-1989).; Zabiełło, Zdzisław ([S. l., 1938)
W ozdobnym obramowaniu na płaszczu gronostajowym ukoronowana tarcza czteropolowa herbowa z herbami Topór i Lis, u góry po obu stronach snopki zboża. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Zdzisława Zabiełło.
Nazwisko aut. na odwrocie, data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.