(Jednak) dziennik krytyka - Mackiewicz, Paweł (1980- ).; Łukasiewicz, Jacek (1934-2021). (2016)
Recenzja książki: Kąt widzenia: notatki literackie / Jacek Łukasiewicz. Wrocław, 2016.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.