Reiseverbindungen. ([wydawca nieznany], 1939)
Spis połączeń kolejowych morskich, szybkich kolei, lotów pomiędzy Berlinem, Gdańskiem, Tczewem, Szczecinem, Świnoujściem, Wrocławiem, Królewcem, z informacjami gdzie niezbędna była polska visa.