[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7 października 1954 r. w sprawie podziału powiatu kwidzynskiego na okręgi wyborcze ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą podziału okręgów z adresami siedzib komisji wyborczych.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne