[Stan wojenny 1982] [Manifestacja pod pomnikiem Poległych Stoczniowców] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia ludzi śpiewających pieśni patriotyczne pod pomnikiem Poległych Stoczniowców, 13. 01. 1982 rok.