[Afisz teatralny. Incipit:] Wznowienie w piątek dnia 1 Czerwca 1973 roku po raz pierwszy Wesele Dramat w 3 aktach wierszem Stanisława Wyspiańskiego / Państwowy Teatr im. J. Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o wznowieniu przedstawienia w 1973 r. tak jak było grane w Teatrze Miejskim w Krakowie w roku 1901. Inscenizacja Stanisław Wyspiański, reżyseria Piotr Paradowski, scenografia Barbara Stopkówna, kierownictwo muzyczne Franciszek Barfuss.