[Rudery w Pruszczu Gdańskim] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia stare zniszczone domy w Pruszczu Gdańskim, przy ul. Grunwaldzkiej, 1979 r.