Auf dem Steg - Stengel & Co. (Dresden : Kunstanstalt Stengel & Co., 1900)
Przedstawia widok z mola na Dom Zdrojowy w Sopocie, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- wydawnictwa ilustrowane; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane