[Afisz. Incipit:] Związek Literatów Polskich - Oddział Gdański ... odbędzie się odczyt Edmunda Misiołka p.t. Złota Strzała ... / Związek Literatów Polskich Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o odczytach w lutym 1950 roku.