[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu badań technicznych pojazdów mechanicznych na terenie Gdyni / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) (Prezydent Miasta, 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia z tabelą miejsc urzędowania komisji na terenie miasta.