[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu badań technicznych pojazdów mechanicznych na terenie Gdyni - Lazarowicz, Leonard (1909-1973). (Gdynia : Prezydent Miasta, 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia z tabelą miejsc urzędowania komisji na terenie miasta.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne