Spotkanie egzekutywy KW z kolejarzami / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia spotkanie egzekutywy Komitetu Wojewódzkiego z kolejarzami w styczniu 1971 roku.