Kadłub II - Hajnrych, Tadeusz (1931- ). ([Radom], 1969)
Przedstawia kadłub statku wyciągnięty na brzeg.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.