Podstawy pobożności maryjnej w świetle nauczania Sługi Bożego Stefana Kardynała Wyszyńskiego / Jacek Hadryś. - Hadryś, Jacek (1962- ).
1. Maryja w misterium Chrystusa. 2. Maryja w tajemnicy Kościoła. 3. Uzasadnienie pobożności maryjnej.