[Afisz. Incipit] O wnioskach do planu 5-cio letniego. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o spotkaniu dla członków spółdzielni i sklepu, 23.02.1956 r.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.