[Afisz. Incipit] Dnia 23-go lutego br. w niedziele o godz. 12.30 w kinie "Tęcza" odbedzie sie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii z okazji 29 rocznicy powstania Armii Czerwonej.