[Afisz. Incipit] Dnia 23-go lutego br. w niedziele o godz. 12.30 w kinie "Tęcza" odbedzie sie ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii z okazji 29 rocznicy powstania Armii Czerwonej.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.