Sekretarz KC Stanisław Kania podczas zwiedzania nowej lini filetowania ryb w Dalmorze w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Stanisława Kanie w delegacji w Dalmorze w Gdyni, 1978 rok.