Sekretarz KC Stanisław Kania podczas zwiedzania nowej lini filetowania ryb w Dalmorze w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Stanisława Kanie w delegacji w Dalmorze w Gdyni, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia i numeru akcesji.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kania, Stanisław -- (1927-2020) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa